top of page
steile bergen

>Switzerland

>Switzerland is een kleine onderneming opgericht door Jens Gilis.

In 2017 studeerde ik af aan de PXL-MAD Hogeschool als master in het grafisch ontwerp. Daarnaast behaalde ik nog een getuigschrift voor een individueel onderzoeksproject binnen het grafisch ontwerp en kan ik ondertussen 4 jaar ervaring in het werkveld voorleggen.

Tevens beschik ik ook over twee certificaten van relevante Adobe-opleidingen en volgde ik recent nog een seminarie over Social Media begeleidt door Tim van der Wiel. (oprichter gospooky.com)

>Switzerland is een bedrijf dat zich vooral richt op de hardwerkende ondernemer die zijn energie vooral wilt focussen op zijn werk en zaak. Helaas is het in de steeds verder digitaliserende wereld niet meer mogelijk om zonder website en social media aan de slag te gaan. >Switzerland neemt deze drempel weg en neemt het beheer en opbouw van uw social media en webervaring weg. Zodat uw focus en tijd terug op uw werk ligt.

Daarnaast probeer ik ook af te stappen van de werkwijze van grote designbureau's en ben ik heel transparant in de gemaakte kosten. Bij >Switzerland weet u wat u betaalt en waarvoor. Het contact is ook altijd persoonlijk en direct met mezelf. Geen middenman of omwegen.

Zit u toch nog met vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via onderstaande gegevens.

mildly-useful-sF0WlRsQdok-unsplash.jpg
>Switzerland                        Photo by Mildly Useful on Unsplash

Creating your digital dream

bottom of page